De Verf en Woonwinkel in Breskens - Alles onder één dak
405
page-template-default,page,page-id-405,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Het beste van het beste

Lees hier het interview met Vedat en Ikram waarom VG Wonen alleen voor het allerbeste kiest.

Verf

Vedat:

“Over de kwaliteit van verf gesproken. Binnen één en hetzelfde merk kan deze danig verschillen, tot wel drie gradaties. Hoe beter de componenten, hoe meer kwaliteit, wat betreft sterkte, duurzaamheid en kleurbestendigheid. Het procédé is van groot belang. Na afronding gaat de bovenste (beste) laag naar de professionele winkel en de onderste (inferieure) laag naar de bouwmarkten. Door het toebrengen van diverse componenten als matheid, dekkracht, duurzaamheid (eco), elasticiteit en vooral pigmentatie, wordt dus topverf verkregen. Hoe minder van dat alles hoe minder duurzaam de verf. Dit bepaalt vanzelfsprekend de prijs en maakt duidelijk waarom de ene verf veel duurder is dan de andere.”

 

De keuze blijkt dus aan de koper. Gaat men voor een korte periode of wil men jaren-aan-een-stuk van het schilderwerk verlost zijn. Steeds opnieuw verven of meerdere lagen moeten aanbrengen kost namelijk tijd en geld.

Verf

Vedat:

“De voordelen van kwaliteitsverf t.o.v. een goedkopere verfsoort: het blijft langer zitten, het bladdert niet, is licht afwasbaar en verkleurt niet snel. Krijtverf is zo,n verf, 100% eco, pure matheid en daarom zo prijzig. Bij ons geven we op topverf tot wel zeven jaar garantie”. Men vind er verder alle bijbehorende schildersbenodigdheden zoals b.v. kwasten van prima kwaliteit. De eigen verfmachine van Sikkens staat klaar voor het maken van elke gewenste kleurnuance. Ikram legt uit: “Zelfs als mensen een zelfde kleur als voorheen wensen, kunnen wij dat meten met een apparaatje van Sikkens”.

Raamdecoratie

Wie geen gordijnen wil, kan terecht voor een uitgebreide selectie raamdecoratie in de vorm van raamfolie en trendy binnenzonwering. Aluminum, houten-en vlinderjalouziëen van merken als BECE en Multisol worden door VG Wonen op maat gemaakt en vervolgens kundig aangebracht. Verder kan men er horren in diverse maten bestellen.

 

Van binnenzonwering naar buitenzonwering: Rolluiken, markiezen, knikarmschermen, terrasoverkapping, kunnen naar wens verzorgd, opgemeten en geplaatst worden.

Woondecoratie

In de winkel vindt men producten, die soms noodzakelijk of sfeerbepalend zijn voor uw interieur als een decoratief tafelzeil, een karpet, een deurmat of fraaie sierkussens. Eveneens verkrijgbaar zijn hebbedingen als een mooi beeld, spiegel, klok, passende vaas of lijst.

 

Om op de hoogte te blijven van nieuwe producten en ontwikkelingen op woongebied wordt éénmaal per jaar de beurs in Gent bezocht.

Gordijnen

Gordijnen zorgen voor sfeer, beperken de inkijk en weren geluid en kou. Ook hier is de keuze onvoorstelbaar. Zowel transparant, verduisterend als semi -transparant hangen bij VG Wonen vele stoffenstalen. Men kan er kiezen uit normale, rol- plissé- en vouwgordijnen. Gevoerde merken o.a. ADO en Vrisco, Holland Haag en A House of Happiness.

 

Dit laatste merk met een keuze uit meer dan 2000 stoffen kent een meerwaarde door de eco-norm: in de stoffen worden gerecyclede vezels van waterflesjes verwerkt en snijafval van t-shirtproductie. Ook hier kan weer alles deskundig worden opgemeten, waarna de stof bij de fabrikant wordt verwerkt tot een sfeervol product voor uw ramen.

Vloeren

Om uw ondergrond te voorzien van een nieuwe bedekking beschikt VG Wonen eveneens over een uitgebreid aanbod, van zachte (tapijt en vinyl) tot harde vloeren (laminaat – kliklaminaat en PVC design vloeren) en van bekende merken als Parador, Quickstep en Beautifloor.

 

Van laatstgenoemde is er een PVC-vloer op HDF basis, dat resulteert in een sterke warme kurkvloer met geluiddempende eigenschappen. Vloeren, inclusief ondervloeren, plinten etc. worden vakkundig aangebracht door onze partners. Voor plafond en/of muren zijn ook voorbeelden van sierlijsten in de winkel te zien.

Behang

Bij VG Wonen heeft men de keuze uit meer dan 100 behangboeken. Van een topmerk als Eyffinger kan men zelfs de volledige collectie inzien. Ook van andere merken als AS heeft men zowel normaal evenals vliesbehang. Dit heeft als voordeel dat niet het behang maar de muur met lijm wordt bestreken. Vedat: “Voor wie behang bij ons koopt maar zelf wil behangen hebben wij een stoomapparaat ter beschikking”.