Persoonlijk advies bij VG Verf en Wonen in Breskens
404
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-404,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Vakkundig advies inzake aankoop, prijskeuze, maakproces en afwerking

Het aanbod is enorm en rijk gevarieerd: mooie collecties en een groot assortiment. Van verf, vloeren, behang, gordijnen, raamdecoratie, horren tot buitenzonwering, sierlijsten, tafelzeil en woonaccessoires.

 

Na aankoop, kan naar wens, bovendien alles worden uitgevoerd en aangebracht/gemonteerd: van schilderen, stucen, vloeren plaatsen/leggen, tot het uitgebreid aankleden van de woning. De nodige kennis en vakmanschap is hiervoor aanwezig.

 

Het hele huis kan met dit totaalpakket worden gestyled of gerestyled met als resultaat een fraai op elkaar afgestemd geheel. De eigenaars, Vedat Gezici en schoonzus Ikram Erdem kozen voor dit concept vanwege het gemak voor de klant.

VG Wonen opende 21 maart 2016 en richt zich 100 % op kwaliteitsproducten tegen een goede prijs. Wie zijn woning of interieur wil veranderen of inspiratie wil opdoen, is hier aan het juiste adres. Men vindt er echt alles wat men nodig heeft.

Kies voor VG wonen

Als je kiest voor kwaliteit

Door het gebruik van kwaliteitsverf gaat het schilderbedrijf alleen voor het allerbeste. Gekozen werd voor Sikkens, een topper onder de verven, met Flexa als nevenmerk (in de categorie Sigma en Histor), beiden geproduceerd bij Akzo Nobel. Het Erkend Sikkens predicaat 2016 en 2017 (elk jaar controle) spreekt boekdelen over hun inzet.

Als je graag persoonlijk wordt geholpen

Vedat: “Ik kom graag persoonlijk bij de mensen langs om de diverse mogelijkheden te bespreken en advies te geven, ook bij kleine opdrachten. Iedere situatie of plek vraagt om een specifieke benadering. En daarbij wil ik graag van dienst zijn. Dat geldt niet alleen voor het schilderwerk, maar ook voor behangwerk. Wat moet er allemaal gebeuren voordat de muur behangen wordt? Zodat alles weer jaren meekan.

Eén plek voor je hele huis wilt

Bij VG Wonen hebben we alles in huis om het de klant zo makkelijk mogen te maken. Men kan er kiezen uit de vele mogelijkheden op alle gebieden van wooncomfort. En wij helpen graag bij het maken van de beste productkeuze voor de gewenste bestemming en voor uw portemonnee.

Vedat: “Ik ben min of meer als schilder geboren, met de kwast en verf in mijn hand, want mijn vader oefende dit beroep uit. Zeven jaar geleden kwam ik naar Nederland, ging hier dadelijk de BBL-opleiding schilderen volgen en nog wat cursussen.

 

Daarna was ik twee- en een half jaar in loondienst bij schildersbedrijf Tack in Cadzand. In de loop der jaren heb ik me steeds verder gespecialiseerd. Het verlangen naar een eigen bedrijf kwam bovendrijven en er werd overlegd met mijn schoonzus Ikram. En zo werd VG Wonen een feit. Samen vormen we een perfect team”.

 

Ikram: Ik heb cursussen en een verfstage gevolgd bij het topmerk Sikkens. Verder heb ik mij in raamdecoratie verdiept en heb enkele dagen meegelopen in eenzelfde soort zaak als de onze”.

Alles onder één dak

De ondernemingsdrang van VG Wonen spreekt boekdelen. Zo verloopt hun wens om met vakmensen uit de buurt samen te werken voorspoedig. Vedat: “Ons pakket is dermate uitgebreid dat samenwerking nodig is. Wij kunnen altijd een beroep doen op een team aan vakmannen. 

Zo werken we intensief samen met klusbedrijf Angelo Dieleman. We geven de mensen van tevoren advies en zitten en werken op één lijn. Naast ons aanbod alles te vinden binnen één-en-dezelfde zaak staat know how over productie en toepassing van alle artikelen hoog in ons vaandel. Vernieuwingsprocessen volgen we dan ook op de voet”.